Hvad er Kranio Sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en mild lindrende behandling, der afhjælper spændinger, ubehag, traumer og smerter.

Det behøver ikke gøre ondt, før det gør godt

Når vi slår os, gør det ondt. Ofte kun kortvarigt. Men der sker også andet, som måske kan være værre. Kroppen forskrækkes og spænder op. Membranerne i kraniet trækker sig sammen og begrænset den bevægelighed, som er helt afgørende for hjernens funktioner – med følger, som kan være ret omfattende.

Vi hamrer hovedet i skabslågen, sætter os ved siden af stolen, falder på cykel, er med i en bilulykke m.m.

Faren for at få piskesmæld eller andre skævheder er stor, selv ved mindre uheld. Men selv ubetydelige skader kan ubehandlet få følgevirkninger til at vokse sig store.

Med Kranio Sakral bliver du fri for skævheder og vridningerne. Ved at behandlingen er blid, gør at kroppen ikke ligger og spænder under behandlingen og det er en effektiv og behagelig oplevelse.

Kranio sakral terapi kan også afhjælpe mental og psykisk ubalance, da den stille behandling styrker centralnervesystemet.

Når vi er belastet fysisk eller mentalt/psykisk påvirker det vores krop og dermed også vores overskud. Ved Kranio sakral behandling får centralnervesystemet ro og derved også kroppen, hvor spændinger løsnes og kroppen og hjernen kan genvinde kræfter og overskud.

Få genoprettet kroppen

Allerede før vi kommer til verden, udsættes kroppen for overlast. Først presses kraniet af den snævre fødselskanal efterfulgt af vrid og træk for at frigøre den lille krop. Det kan umiddelbart virke naturligt, men det kan desværre resultere i både svære og langvarige skader.

Undersøgelser viser, at 88% af de nyfødte får skader i forskelligt omfang i forbindelse med fødslen.

Hvad kan kranio sakral hjælpe mig med?

Kranio Sakral kan afhjælpe spændinger, skævvridning eller ubalance i kroppen. Her er nogle eksempler på, hvad det ellers kan hjælpe dig med at komme af med.

HOVEDPINE OG PISKESMÆLD
SØVNLØSHED
FORDØJELSESBESVÆR OG MAVEPROBLEMER
KONCENTRATIONSBESVÆRK, HYPERAKTIVITET OG ADHD
FYSISKE OG PSYKISKE UBALANCER
FALD, SPÆNDINGER OG SMERTER
STRESS

Det siger andre om mine behandlinger

Særlig behandling af babyer og børn

Kranio Sakral Terapien indeholder særlige teknikker til nyfødte og børn med fødselsskader.

Oftest opstår problemer allerede ved fødslen, men det kan også være større børn, der falder og slår sig, vælter på cykel eller har fået en fysisk eller psykisk chok. Dette sætter sig i kroppen på de små, og det er et af mine særlige fokusområder at kunne afhjælpe deres spændinger og skævvridninger, inden det bliver kronisk.

Det er min erfaring, at behandlingen letter og fjerner de fleste følgevirkninger efter fødslen. Mange forældre oplever faktisk mærkbare forbedringer allerede efter få behandlinger.

Sænk dit stressniveau med kranio sakral

Stress er en tilstand, der påvirker vores centrale hjernecentre. Det er blandt andet herfra vores fysik og psyke styres, og denne del af hjernen er derfor utrolig vigtig for os.

Kranio sakral terapi kan afhjælpe mental og psykisk ubalance, da den stille behandling styrker centralnervesystemet. I hjernen, ned i rygsøjlen og videre i halebenet flyder vores hjernevæske, der giver næring til vores nerver, blodet og dermed til vores muskler, led, tarme og organer.

Når vi er belastet fysisk eller mentalt/psykisk påvirker det vores krop og dermed også vores overskud. Ved Kranio sakral behandling får centralnervesystemet ro og derved også kroppen, hvor spændinger løsnes og kroppen og hjernen kan genvinde kræfter og overskud.

Nogle gange kan lidt stress være positivt for os, men når stressniveauet bliver for højt, går det ud over kroppens funktioner.

Kranio Sakral Terapi er yderst velegnet til at sænke kroppens stressniveau, og derved råde bod på eller fjerne de udfordringer, som stress kan medføre.

Den blide behandling får dig helt ned i gear med de afspændende teknikker til at løsne kranieknoglerne.

Stress kan blandt andet forårsage:

 • Depression og bekymringer
 • Anspændthed og irritabilitet
 • Koncentrationsbesvær
 • Indlærningsproblemer (ADHD, ADD m.m.)
 • Begrænset lyst til sex
 • Søvnløshed
 • Umådeholden spisning
 • For højt blodtryk
 • Svimmelhed
 • Hovedpine og migræne
 • Forstoppelse og mavesår
 • Menstruationssmerter
 • Rygsmerter
 • Skære tænder

BOOKING

Øens Kranio-sakral ved Maj-Britt Fogelstrøm

SMS: 23 69 70 93

majbrittfogelstrom@gmail.com

Amager:
Ilfordvej 7, 2300 København S

Bornholm
Fjælstaunijn 20, Poulsker, 3730 Nexø